Slut med Nybolig…

Hvor dum og klodset kan man egentlig tillade sig at opføre sig – for andres penge.

Ejendomsmæglere har aldrig været min kop the – igennem de sidste mange år er de blevet lidt for selvfede, og tror at de er selve årsagen til at ejendomspriserne er steget i DK. Den seneste sag fra menneskerne der kalder deres kunder for ‘grise’ er sagen om Nybolig’s mæglere Peter Nordvig (PN) og Hanne Nørrisgaard (HN). Det er åbentbart ikke nok at bo i et hus til 36 mio. DKK. Uanset om HN har loven på sin side, er moralen og etikken forlængst smuttet for hende og hendes mand.

Sagen om Sadolinparke på Amager, hvem der så end ønsker at bo på Amager, er et godt eksempel på mæglernes grådighed og mangel på almindelig anstændighed. Må de få et ordentligt slag over fingerne – og Nybolig med. Hvad ligner det at spille så umoralsk og uetisk med folk, som gerne vil have et sted at bo. HN og PN skulle skamme sig, og Nybolig burde stoppe samarbejdet med dem med det samme. Pinligt at en af landets største finansinstitutioner (Nykredit) vil lægge navn til den sag og de mennesker. Deres informationschef gjorde ikke en speciel god figur, da han skulle forklarer hvordan de kunne være med i sagen og mene det var OK.

Sagen er med til at underbygge min helt generelle holding om at advokater, revisorer og ejendomsmæglere kun har øjenene retter mod DIN pengepung og ikke andet. Må HN og PN miste omdømme, forretninger og samarbejdet med Nykredit.