Free yourself…

Vi er på vej. Hvorhen ved vi ikke engang selv. Men sandheden er, at vi er ved at ‘gøre os fri’ af alle de ting der binder os. Pånær vores børn, og (indtil videre) hinanden 🙂

Hvorfor ? For at kunne træffe et frit valg, og vel at mærke et nyt valg for os og for vores liv. Spændende ikk’ ?

Vi er midt i en proces hvor vi sælger ud af det vi ejer. Hvad der skal ske derefter ved vi ikke, men vi er ved at finde ud af det. Jeg tror vi ender med at tage til New Zealand / Australien, og USA for at se om det er noget for os. Vi giver det et år, og må så se om vi kan lide det og vil blive. Vejen kan også vise sig at være besværlig, og så bliver vi bare i DK. Men vi har efterhånden talt om det i så mange år, at for at bevare en vis troværdighed blandt vores venner, familie og ikke mindst over for os selv. Så skal det forsøges.

Free yourself – more to come…