Sommeren står for døren…

Vi har haft en del at se til på det sidste. Og godt for det – for det er positive sager vi arbejder med. Ann er ved at få solgt sit firma, og kan så ENDELIG blive fri og forfølge nogle af de tanker og idéer hun har. Den ene af dem er allerede ved at være klar til at blive søsat. Så det bliver spændende. Selvfølgelig er det e-handel vi taler om – men mere kan jeg ikke skrive.

Det går godt for tiden – der er kommet styr på familien efter min Far’s død – min Mor synes at have det OK, men jeg kan godt mærke at hun engang imellem lige ‘dykker’. Og sådan skal det være. Hun klarer det flot. Hun var med os i Astrid Lindgren’s Verden og det var en rigtig god tur. Wilma kunne slet ikke få nok af hendes veninde Pippi…!

Vi tager til Rømø i starten af juli, efter vi har sagt farvel til Thomas, Camilla, Julie og Oscar. De flytter til Belgien. Vi kommer til at savne dem, selvom vi ikke ses så ofte – på trods af 2 km. afstand imellem os.

Jeg tager jetskien med til Rømø, og håber på at finde nogle steder hvor vi kan bruge den. Det kan godt være det bliver lidt svært, men det skal forsøges. En eller anden idiot til dommen i Kolding har afsagt en urimelig dom omkring brugen af jetski i Lillebælt – som i følge EU lovgivningen ikke kan være rigtig. Jeg ville tage en sag på det ved en højere instans.

Molly er SUPER – Wilma er SUPER – Ann er SUPER.