15 gamle mænd…

Statsministeren offentliggjorde hans tænketank idag !

Tanken var tænkt som en enhed der skulle tænke sig vej igennem globaliseringen, på Danmarks vegne. Altså hvordan vi vinder kampen i fremtidens globale marked.

Skuffende at se tænketankens sammensætning – en folk "gamle" mænd, som desværre ikke engang kører i nye biler. Næ, hele den gamle garde af fagforeningsfolk (hvordan f… skal de kunne tænke nye tanker for Danmark, når de ikke en gang kan fastholde deres 50.000 medlemmers opmærksomhed), ministre (hvordan f… skal de kunne tænke nye tanker for Danmark, når de ikke en gang kan passe baglandet i deres egne partier), forretningsfolk for familiejet virksomheder (hvordan f… skal de kunne tænke nye tanker for Danmark, når de ikke en gang kan, eller vil, fastholde deres egen virksomheds engagement i Danmark og er begyndt udfyltningen. Håbet er, at Ja netop derfor kan de se lyset (uden Ernst). Jeg håber det, men er bange for at statsministeren har lavet en fejl.