Julen 2004

Så fik vi fejret denne Jul. 5 dage i Jylland hos mine forældre, meget hyggeligt og vi var også en tur i Ribe for at spise en julemiddag med resten af familien i Sønderjylland. Alt sammen meget rart.

Logistisk var det den første tur med to børn – interessant – men det gik godt. Selvfølgelig er Ann spændt en del for her i begyndelsen (du ved, amning), så hun tager de lange turer med Molly. Nåede endda i biografen med mine brøde, vi så Pusher II (se anmeldelse i andet indlæg).

Tilbage igen i 3000 Helsingør, og Nytåret er lige om hjørnet.

Vi holder det herhjemme i år med Pernille, Mikkel og Jonathan som gæster. Eller også smutter vi derover…jeg ved det ikke.

Den bedste julegave i år – svært – men jeg glæder mig til gensynet med Matador, fik hele boxen. Og min FatBoy pude bliver også en sucess.