2005 venter…

Jeg forventer mig en del af 2005.

En del afklaring på den familiemæssige side, og masser af sucess på den forretningsmæssige side. Selvfølgelig gør jeg det – jeg er jo Michael Eis.

Konkret er det noget i retningen af; Vi kommer nok til at flytte i 2005, efter at vores lejlighed er solgt. Hvorhen er det store spørgsmål – p.t. peger pilen mod Fredericia. Man får mere for pengene og jeg drømmer om et sted, hvor der er flere ‘ordentlige mennesker’. Jeg er efterhånden ved at være temmelig træt af Helsingør.

Mine piger skal også have en opvækst som jeg kan stå inde for, og som jeg kender.

Virksomhederne flytter med – ikke de store problemer i det.

Ann og jeg har efterhånden også kendt hinanden i 11 år, og der må gerne ské noget nyt – ikke fordi der mangler aktivitet i hverdagen – men selve udfordringen med at komme et nyt sted hen, etablere sig og få det til at virke. Stor udfordring, som vi ville have godt af sammen.

Personligt er jeg klar. Vi har nu boet her længe, jeg har været i hovedstaden 18 år og er vel efterhånden afklimatiseret, og egentlig københavner. Men er det så ikke netop nu det er tid til at skifte. I New York siger man, at man først er new yorker når man erkender man er træt af byen, og bare drømmer om at komme væk. Jeg tror det gælder for mig. Jeg vil gerne være københavneren i Fredericia – det giver lidt muligheder.

Forretningen kører fint – men 2005 kommer også til at byde på en del udfordringer. Indkøbsforeningsmedlemsskab er vigtigt. Meget vigitigt. ESSELTE har lige før Nytår slået ind på en sti, hvor de reelt ikke giver handler med mindre selvstændige forhandlere. De tænker på kvantiteten nu. Synd der ikke er andre. KON.DK vil stadigvæk være min forretning i slutningen af 2005, men jeg tror det bliver et hektisk år.

Jeg er klar med en ny idé som jeg satser 100 % på – mere derom i slutningen af JAN.

Jeg går ind i året med mod og kraft, og håber min Far klarer den.