Mærkelige ting…

Der sker en række ‘underlige’ ting i øjebilkket på arbejdet. For det første virker det somom Kim og jeg trækker i samme retning. For det andet fik jeg idag, i en telefonsamtale med KL, et vink med en vognstang om at jeg og kon.dk var den oplagte køber til hans firma. Jeg mener det er stort, 4 medarbejdere, og alle de medlemsskaber jeg drømmer om ! Men prisen er selvfølgelig en sag. Lad os nu se.

Problemet er egentlig at jeg ikke p.t. gider. Som tidligere skrevet.

Regnskabet blev færdig idag – som forventet og iøvrigt selv beregnet. Afskrivningerne tog livet af et godt år, men der er kun 2 år igen, så træder firmaet i karakter rent indtjeningsmæssigt. Under forudsætning af uændret indtjening. Fint med mig, og Kim.

Men hvad brænder hjertet så for ?

Min ganske nye idé, som findes allerede men jeg kan gøre det bedre. Vil end ikke omtale den her, selvom læserskaren er minimal – man ved aldrig. Mere herom senere. Det er ikke løgn når jeg skriver, at af alle de idéer jeg har fået gennem tiderne (tror mig det er mange) er denne den bedste. 101 % internetbaseret, gode indtjeningsmuligheder, intet arbejde – kan det være bedre. Som med alle gode idéer lider jeg af overtro, og vil derfor slutte her. Min erfaring har, underligt nok, vist mig at de idéer jeg har talt mest om inden de er iværksat – har været de største fiaskoer. Derfor slut herfra for nu.