Afslappende…

Vi har absolut ikke lavet en skid i denne weekend. Godt det samme. Jeg føler det lidt ligesom, at vi samler kræfter til starten af december. Ann er sat til den 5.12.. Ann virker efterhånden mærket, og det er selvfølgelig fuldt forståeligt, hun er ‘sej’ – men jeg skal mere på banen. Og sådan er det.

Vi har haft besøg af Thomas, Camilla og ungerne her til aften. De afslørede planerne, vi kendte dem allerede, om at flytte til Belgien. Det kommer ikke helt perfekt for dem. De har længe villet afsted til udlandet, og indtil for 4 måneder siden villet det også have været fint, men sucessen med deres nye firma passer ikke ind i planerne. Planen er så, at tage derned, ansætte en herhjemme og tage Camillas mor med som au-pair. Her må jeg lige komme med en bemærkning.

Jeg holder oprigtigt af dem begge og deres familie – men det holder bare ikke. Det ender ganske enkelt ikke som noget der kommer til at virke for dem – begge partere. Håber ikke det ødeægger for meget for dem.

Vi skal ikke det helt store i næste uge, jeg får en del at se til på arbejde. Jeg skal have fundet en løsning på mit store arbejdspres – jeg gider jo ikke.