Valget er overstået…

Jeg ved det er et par dage siden, men Bush blev genvalgt som præsident i USA. Jeg stod selv på Times Square og så det LIVE i CNN’s studio. Og hvad så ?

Kerry var før valget min favorit, og NY havde da også en ‘lugt’ af skuffelse efter resultatet lå klart. 65 % af byens vælgere stemte på Kerry. Men er valget nu så slemt ? Kunne Bush måske i virkeligheden være den rigtige, for tiden, til jobbet. Havde demokraterne simpelthen ikke en bedre kandidat, en kandidat der kunne overbevise amerikanerne om at denne var et bedre valg. Åbentbart ikke – Howard Dean ville klart have været min favorit, men han spillede Kerry på banen efter nogle cowboy tendenser demokraterne ikke mente passede i det hvide hus. Er vi nu i virkeligheden tættere, end nogen siden før, på at få endnu en Clinton i det hvide hus. Vejen står åben for Hillary i 2008 – go girl.

De sagde derovre at ‘bibelbæltet’ vandt valget for Bush – jeg tro de har ret.