Lidt af en pause…

Ikke et ord siden 01.07.04 – imponerende.

Jeg er igang igen, og denne gang med fornyet styrke og lyst til at have en aktiv weblog – jeg har skrevet det før, men denne gang er det sgu’ alvor. Det er gået op for mig, at netop denne weblog kan blive det personlige aftryk jeg kan sætte på nettet. Store tanker, men det er faktisk alvor. Endnu denne weblog ikke læses af mange, så har jeg det godt med at vide at skulle jeg have den de næste 30 år, så er det et unikt ‘værk’ om personen Michael Eis. Endda skrevet af ham selv. Det kan så udgøre en uendelig lille fraktion af nettets indhold, men det er der. Online.

Vi skriver snart 01.10.04 og der er sket meget i mellemtiden – jeg vil løbende forsøge at opdatere webloggen – vigtigst af alt; Jeg skal være Far igen – til december. Vildt, ikk’ !