Status på jobbet…

Ja, hvordan skal jeg starte !

Efter messen i Frankfurt er der sket en del.

Messen havde den ønskede effekt på leverandørenes generelle kendskab til kon.dk. Og min planlagte aktivitet omkring Partneraftalerne virkede – branchebladet har efterfølgende skrevet om tiltaget på kon.dk, og flere kontakte er kommet på banen. Så langt så godt. Kort fortalt går det ud på, at mine leverandører, efter indgåelsen af en Partneraftale, selv kan vedligeholde deres produkter på kon.dk, og den vej rundt selv påvirke salget i langt højere grad en tidligere. Og i langt højere grad end hos nogen anden forhandler, stor som lille.

Flere aftaler er indgået, og flere er på vej.

Omsætningen er stabil.

Det nye website, lanceret kort efter messen, har været en gyser. Trafikken holder sig på pænt højt niveau (med tendens til god stigning), men funktionaliteten af sitet har ikke været tilfredsstillende. Leverandøren af teknikken har ganske enkelt ikke været god nok, eller ikke ordentligt forberedt på et projekt af den størrelse kon.dk er. Så det har trukket tænder ud – vi er dog på vej i den rigtige retning. Men langt fra færdig.

Samarbejdstilbuddene kommer der også en del af. Senest b og m…begge er jeg sikker på ikke bliver til noget. b aflyste desværre et stort anlagt møde om et samarbejde, men det skulle ikke være i denne omgang. Jeg er dog 100 % sikker at de kommer tilbage – kon.dk er løsningen på alle deres hovedpiner ! m er jeg mere usikker på, det lyder fint, og jeg laver det ene oplæg efter det andet, men vi kommer ikke videre. Havde møde med deres bestyrelsesformand – underlig mand.