Hold K en uge…

Det har da godt nok været en vild uge. Ikke alene er der sket meget i kon.dk, nye kunder, nye aftaler og nyt site er igangsat. Oveni jeg har fået bogført ALT i kon.dk, og er 99% med på den front, samtidig med at jeg er igang med 3 oplæg der skal bringe mig videre udi verden. Både som kon.dk, men også med min konsulentbiks.

Jeg er ikke kommet iseng før 0100 alle dage. Smadret. Weekenden burde bringe lidt ro, har dog møde med Mikkel søndag omkring hvordan vi griber e-Handel Nyhedsbrevet an. Det forventer jeg mig meget af – jeg håber vi finder en stil der er vores egen, og som kan give lidt ‘genlyd’ i form af kunder etc.. Både til Mikkel og jeg selv. Vi får se.

Peter var hjemme i ugens løb, men jeg fik ham ikke at se.

Idag har vi haft besøg af Camilla, Thomas og alle børnene – det var hyggeligt, men vi fik de værste piazzaer fra Pakhuset – gør det aldrig mere. De var lige til at trække ud i håndvasken.