Politik – det sværes kunst…

Vores regering laver en række forlig med det radikale venstre i øjeblikket. Den totalt talentløse Morten Helweg Petersen toner, ligesom hans far, frem på skærmen i tide og specielt utide med sine åhhh så korrekte menninger om alting. Var der så bare noget han var så ærlig at sige han ikke viste noget om, men nej. De radikale ved alt om alt – tror de.

Jeg tror de radikale er en brik i regeringens valgkamp frem til næste års valg – ikke andet. De ville nok hellere lave rene borgerlige forlig med højre fløjen, men er tvunget af ‘pøblen’ på midten til at vise, at de sagtens kan lave forlig med andre end DF. Sundt ? Måske, men jeg er sikker på det virker. De radikale har altid været eksponent for denne folk af mennesker på midten af det politiske spektra, som gerne vil have lidt af det hele, men helst ikke stå til ansvar for noget af det alligevel.