Brad og Aniston

Et lille eksempel på at penge, mange penge, kan gøre at man forlader denne jord er kommet mig for øre. Brad Pitt og Jennifer Aniston vil tage til mellemøsten og mægle i konflikten mellem staten Isreal og palæstineserne….hold k. mand, hvor stiller det store krav til ens selvopfattelse og udviklingen af denne når man tjener styrtende med penge.

Den er helt gal efter min mening. Bliv i Hollywood, shop lidt videre på Rodeo Drive og lav så for helvede nogle ordentlig film. Og lav så iøvrigt ikke andet. Lige præcis de to tror jeg ikke har meget andet at byde på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s