Bryllupsdag…

3 års bryllupsdag idag.

Jeg har kendt Ann siden 1994, snart 10 år, det er for vildt. Tiden er gået meget stærkt…vi har sgu oplevet mange ting sammen, og det er begyndt at blive hverdag. På godt og ondt, er vi begyndt at ligne alle andre. Ann vil her helt klart sige, at det ikke er noget negativt – og det skriver jeg heller ikke at det er. Men jeg har det ikke godt med det – altså at vi har taget ‘Familien Danmark habitten’ på.

Misforstå mig ikke – vi har det godt, har fået et dejligt barn – men jeg ville gerne holde fast i de ting vi har gjort og har stået for i de sidste mange år. Det er vores identitet, og jeg vil ikke kaste den væk og erstatte den med ‘habitten’. Panisk ? Måske !

Alder, årene der smutter forbi – jeg har det ligesom en fra den ganske udemærkede udsendelse på DR2 ‘Alt om kvinder’. Når jeg henter mit barn i dagplejen, og ser de andre børns forældre, tænker jeg “Hold kæft hvor er de gamle, godt jeg ikke er sååå gammel”, men sandheden er selvfølgelig at jeg i mange tilfælde er på alder med dem, eller endda ældre.