313 ½

313 blogs er hvad der er blevet til på lidt over et år.

313 ½ på nuværende tidpunkt. Jeg har lige læst de første par indlæg i eis.blogs tilbage i 08-2002, for at give mig selv en idé hvordan det er gået. Se min weblog startede som et forsøg på, at opbygge en form for hukommelse over mit liv – altså en elektronisk dagbog om du vil. Det er lykkes – jeg nyder faktisk at læse mine gamle blogs for at kunne sætte mig selv og min tilværelse i perspektiv. Og jeg føler også jeg er blevet bedre til at udtrykke mig skriftligt.

En ting er jeg dog ikke tilfreds med. Mine blogs har på det seneste haft en tendens til at blive mere ‘løse’, altså uden det bid jeg gerne vil have. Det skal der ændres på – ligesom der skal ændres på hyppigheden. Det bedste af mine blogs, syntes jeg selv, og jeg er den eneste læser, er dem hvor jeg ganske kort kommer med et statment af en eller anden slags. Og så en gang imellem, som denne, følger op og forsøger at trække de store linier over det hele eller bare en del deraf.

Fremtiden; Bliver svær…men der blogges videre. Min drøm er, på et tidspunkt, at kunne udgive noget af alt dette i bogform. Eventuelt sammen med Mikkel.

Så var der 314.