hca2005shop.com

Så er arbejdet med hca2005shop.com gået igang. Indtil videre ligger der en BETA her: http://91138.buildyourownshop.com. Det skal nok blive godt.

Mobilerne bliver den store ting – hvis jeg skal give mit bud. Det er tilstrækkelig simpelt, og tilstrækkelig brugbart i alle hjem i hele verden. Specielt USA, Kina og Japan som jeg forventer bliver de primære markeder på det produkt. Andre er naturligvis velkommen til at slå min forudsigelse.

Selve etableringen af shoppen, al teknikken etc., er ved at være rimelig let. Jeg har også prøvet det et par gange før. Den løsning jeg har valgt er den samme som ved andre projekter. Det er simpelthen den billigeste og hurtigeste måde at komme igang på, og finde ud af om idéen holder. Så kan der altid kastes penge efter større løsninger. En lære det har taget 5 år at forstå, fordi man som ny indehaver af en e-Handels butik vil det hele med det samme. Fejl nummer 1 ved etableringen af et e-Handels site. Du kan ikke det hele med det samme. Det er vigtigere at få afprøvet din idé – indenfor en fornuftig økonomi.