Stille…

Der sker ikke en skid på arbejde. Mine besøgstal er faldet ca. 40 % denne uge – gad vide hvorfor ?

IconMediaLab er gået konkurs – de var ellers åbentbart lige ved at få butikken til at virke. Jeg har ikke den helt store følelse overfor det, min erfaring med dem er fra ‘en anden tid’. Så jeg kan ikke sige hvad jeg mener om det.

Det kan jeg tilgengæld gøre om min holding til webbureauerne generelt. Jeg mener de er nogle platterslagere. Efter 5 år med mit firma kan jeg ikke tælle på 100 hænder hvor mange gange er jeg blevet ringet op af en eller anden sælger, der absolut mente at kunne tilbyde mig den næste revolution indenfor IT og web. Imponerende dårligt. Jeg har heldigvis efterhånden opbygget en sund forsvarsmekanisme, som de får lige i hovedet når de ringer. Seneste ‘bølge’ af henvendelser går på CMS til website…get a life. Et CMS behøver ikke kunne bestille kaffe i kantinen, eller frokost fra den nærmeste take-away – vel ? Det skal bare styrer noget tekst, og lidt grafik. Ikke andet på nuværende tidspunkt. De fleste CMS’er kan iøvrigt, dybest set, heller ikke andet. Så hvorfor påstå at det kan – jeg fatter det ikke.