Mogens – min lillebror…

Mogens har været på besøg. Vi skulle ind og se FCK-Rangers (nedtur), og startede dagen med at spille lidt golf på Helsingør Golfbane. Det var iøvrigt første gang jeg var der i 2 år.

Golfspillet gik efter omstændighederne fint – Mogens vandt – FCK tabte lidt senere på aftenen. Super sur RØV.

Mogens er en fin fyr – han er begyndt at dannes som menneske, og det mener jeg i den allerbedste menning. Han tager til Manchester i England for at studere et års tid, eller to alt efter om han bestemmer sig for at tage en masters eller ej. Han skal nok vælge det rigtige. Han har en lidt mere indelukket karakter end mig, men er begyndt (efterhånden som han bliver ældre) at tage form, og åbne sig lidt. Positivt.

Vores forhold har indtil for få år siden været præget af, at der er 10 års forskel mellem os to. En forskel der er ved at blive udlignet. Jeg holder mig ung, han bliver ældre – påstår jeg 🙂