Skribenten…

Sad og testede en del af Mikkel’s nye kursuskoncept igår på kontoret. Vi skrev i 4 stive timer, og jeg må indrømme jeg var ødelagt i hånden og kroppen bagefter. Mit trøst var selvfølgelig at det var Mikkel også.

Det virkede oprigtig talt godt – selvfølgelig skal selve skriveprocessen prøves i sammenhæng med resten af hans kursus for at kunne bedømmes helt. Jeg fik givet mit lille aftryk på skrivedelen. Vi fik talt om det efterfølgende, og vi fik talt om hvordan kurset skulle sælges.

Jeg glæder mig til at følge hans proces med det kursus, og jeg er sikker på det nok skal lykkes. Kursusmarkedet er stort, og der er altid brug for nye og anderledes kurser. Og det er Mikkel’s helt bestemt. Interessant bliver det selvfølgelig, at se hvordan ‘erhvervslivet’ tager imod det – det har en speciel profil som skal sælges godt og på den rigtige måde. Jeg tror faktisk han for travlt med det, og forhåbentlig bliver det den sucess har fortjener.