Hjemmearbejdsplads…

Mærkeligt ord egentlig – hjemmearbejdsplads – der er noget modstridende i det ord og dets betydning. Nå, men jeg sidder hjemme og arbejde – jeg vil nemlig gerne blive god til det. Så jeg med tiden kan have firmaet herhjemme, og så friheden til at kunne tage på og besøge de andre på kontoret.

Jeg har altid troet at jeg ikke ville egne mig til at arbejde hjemme fra, men hvis operationen med firmaet lykkes, så skulle jeg blive 80 % mere fri i min fysiske udfoldelse ifm. arbejdet. Eller med andre; det er ligegyldigt hvor jeg er henne. Butikken fungere. Der er et stykke vej derhen endnu.

Måske jeg skulle love en weblog om e-Handel – dette store monster ingen mener at kunne håndterer og endnu færre syntes de gider bruge tid på at sætte sig ind i. En weblog med 100 % ærlig information om det at starte en e-Business !?