Købeloven…

…er noget fanden har skabt. Eller i det mindste noget der er indført under en eller anden håbløs socialdemokratisk regering for at beskytte alle deres dumme medlemmer/stemmer. Hold da kæft den er til besvær, når man gerne vil drive lidt forretning.

Forbrugerkøb er helt hen i vejret – aldrig om jeg ville beskæftige mig med det. De har ganske enkelt for mange rettigheder, og der er mange svin derude som udnytter det ad H… til.

Handel mellem erhvervsdrivende er mere reelt, omend det heller ikke er let. Her kan man dog lave nogle afvigelser fra købeloven så man som forretnings-indehaver også for lidt rettigheder. Dem er der ellers ikke mange af.

I det hele taget begynder dette land at bestå af mere og mere useriøse mennesker, både private og virksomheder, som har det eneste formål at tage røven på andre folk. Min erfaring her fra arbejde fortæller mig, at man er nødt til at værne om sin forretning, og penge, ellers er man død før man vågner. Jeg ved ikke om det er et tilfælde, men folk og virksomheder fra FYN er helt anderledes, og mere ‘ufine’ end andre. FYN = problemer….sorry FYN. I har den dejligeste ø, men fortjener ikke at være der.

For nylig havde jeg besøg af en fyr der ville starte den samme type forretning som min på nettet, og fint med det, men han ville give alle kredit og foretog ikke noget check på virksomheder (kob.dk/rki.dk) – jesus, han holder ikke 6 mdr. !