Skal – skal ikke…

Lækkert system jeg her har fået fingerne i.

Min overvejelse er allerede startet. Skal eller skal jeg ikke beholder systemet ? En ting har jeg dog besluttet mig for. Hvis jeg beholder systemet bliver min weblog gjort offentlig ! Sådan. blogger projektet var mere en test . jeg sad og læste alle mine gamle blogs igennem, og huskede pludselig at jeg startede den fordi jeg ville prøve at ‘komme igang’ med at skrive noget der ligner en dagbog – hvilket jeg aldrig har gjort.

Det er lykkedes – og mere end det. Derfor bør en offentlig weblog være det næste skridt. Projektet er stadigvæk ‘mit’ eget, men kunne jeg skabe kontakt, eller få bedre kontakt, til andre, nye som gamle,venner med denne weblog…så hvorfor ikke prøve.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s