31 grader og varmt

Min fødselsdag lørdag gik stille og roligt. Vi havde mine forældre på besøg, som egentlig mest var der for Wilma’s skyld. Vi spiste på badebroen, sammen med Erik og Ylwa. Alle vennerne kom bagefter til lidt kaffe og hygge. Og det var faktisk hyggeligt, jeg tror alle havde en fin lille aften.

Fredag var vi i byen med Line og Klaus, og jeg var stiv som aldrig før. Var hjemme kl. 0530, og da mine forældre kom kl. 1130 var jeg absolut ikke helt på toppen. Langt fra. Nåå, men det gik meget godt.

Igår var vi, for Wilma’a skyld, en tur i Hornbæk med mine forældre. Vi kørte i ‘fufu’ derud, og havde en god dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s