Peter’s fødselsdag

Min bedste ven fylder 35 år idag – dagen før mig iøvrigt – og han holder sig godt 🙂 Vi spiste en middag sammen onsdag på hans tagterasse – hvor vi fik os en god snak som vi plejer om hvad fremtiden måtte bringe. Peter er så afgjort på vej til Paris – efter al sandsynlighed i egen lejlighed uden Pia, og jeg ønsker virkelig for ham at det lykkes med Pia. Idéen er selvfølgelig at få hende med på idéen om deres forhold….og dets fremtid.

Jeg fortalte Peter om vores Langelands projekt – og som altid fik jeg ren besked. Flyt til USA, var hans råd. Vi har talt om det i årevis, og Peter har velvilligt lagt øre til. Og nu gider han ikke høre mere vrøvl om Langeland etc., afsted til USA. Vi vil ud, så skal vi ikke vælge noget andet som undskyldning, men fastholde vores oprindelig idé.

Han sagde iøvrigt også at han er på vej over i at skulle blive selvstændig programmør (igen). Han er for morsom.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s