Lageroptælling

Så skal jeg tælle hele lageret op – det bliver et helvede !

Vi havde en dejlig afslappende dag igår nede på Erik’s badebro (efter arbejde) selvfølgelig. Wilma hygger sig meget når vi er dernede, og de næste par dage bliver det helt vildt varmt, så jeg tror vi skal der ned et par gange igen. Der er goldturnering på Simon’s i disse dage – jeg overvejer at tager derned.

Min fødselsdag er lige om hjørnet (35) og jeg ved ikke rigtig om jeg gider noget – Peter har spurgt om vi skulle en tur på Falsled Kro, så det overvejer jeg lidt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s