Hærchefen fra Ringsted…

Jeg har tidligere her omtalt hærchefen fra Ringsted der kunne forsvinde op i den blå luft. Væk fra Ringsted politi, PET, FET og alle andre.

Historien vil ingen ende tage. Nu er hele hans familie fra Ringsted også VÆK. Pist væk, og Ringsted Politi, PET og FET ved stadigvæk ikke hvor de er henne. Det er sgu da utroligt ! Hvad er det for et samfund vi lever i. Jeg mener, det må antages at de alle har været i politiet søgelys efter deres Far forsvandt ned for at hjælpe Saddam, og alligevel er det lykkedes dem at smutter forbi. Lejligheden i Ringsted er nu tømt, der bor ingen mere – og Ringsted kommune meddeler STOLT at man skam har stoppet deres overførelsesindkomst. Det var f…… flot, du !

Jeg er ikke racist, men jeg mener vi bør udvise lidt mere agtpågivenhed overfor alle dem der tager pis på vores samfund, vores værdier og vores måde at indrette vores samfund på. Og så mener jeg iøvrigt at Politiet, PET og FET burde tage sig alvorligt sammen – afspaserer de hele bundten ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s