Det er varmt – og det er onsdag

Vi slapper totalt af her i sommerhuset. Det eneste jeg lige for tænkt lidt over er min mobiltelefonregning (gprs = dyrt). Ellers var vi idag inde for at besøge min bedstemor, og en tur rundt i Ribe med hestevogn. Stor sucess hos Wilma. Vi har ikke rigtig haft kontakt med nogen her under ferien endnu, men det gør egentlig heller ikke noget.

Imorgen smutter jeg en tur til Tyskland på en hemmelig mission for Peter og jeg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s