54 myggestik…

Vi gør det aldrig mere – 54 myggestik er en del – vores campingtur med Camilla, Thomas og de andre i det slæng endte i en ren katastrofe. Men vi grinte hele vejen til Rømø. Campingpladsen var såmen fin nok, hvis ikke lige det var fordi der var udklækket nordeuropas største kolonni af dræbemyg midt på selve pladsen. De ville bare have BLOD – vores BLOD. Samtidig med et kæmpe regnvej varer vores ophold mindre end 8 timer totalt set – så var vi på vej tilbage til sommerhuset. Jeg kørte i et hug fra Møns Klint til Rømø – vi var her 0200 den nat til lørdag.

54 myggestik – jeg ligger stadigvæk uroligt om natten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s