Let’s rock…

De bliver ved at ændre i ADM delen til blogger.com ! Men nu ser publishing delen ud til at virke…fint. Jeg sidder og arbejder med copenhagenposters.com – og er ved at lægge sidste hånd på sitet. Alle plakaterne skulle være ved at være oppe, og nu mangler jeg bare billederne. Peter har igen vist sit store værd ud i det programmeringsmæssige, og har lavet et fint script. Bare det virker!

Ann og jeg talte her til aften om at flytte til Langeland ! Det er en snak vi har tit – og jeg må indrømme at jeg har tænkt en del på det de sidste 14 dage. Det der med at omdefinerer ens liv – få de værdier ind som ikke er det idag, og frem for alt få mere tid til hinanden. Forretningsmæssigt, og dermed vores indtjening burde det ikke være noget problem, og husene dernede kan man stort set købe kontant. Men er det nu en holdbar vej for os ? Jeg aner det ikke. Tanken tiltaler mig, og jeg tror virkelig at det er en bevægelse vi kommer til at se mange gange i løbet af de næste par år, i takt med at folk kan flexe mere og mere på arbejdspladserne. Og der, uvist af hvilken årdag, stadigvæk kommer mange nye selvstændige. De vil vælte ud ‘på landet’…tilbage til os.

Jeg tror det kunne være sundt for os at prøve – om ikke andet så netop for at prøve, og kunne tale med om det og få et bedre beslutningsgrundlag for hvad, og hvor, det er man skal bo. Hvordan virker det for familien, og en selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s