Ferie UPDATE…

Vi er kortvarigt lige tilbage i lejligheden efter et par dage i Jylland.

Vi tog afsted fredag for at besøge min Far på Vejle Sygehus, for derefter at smutte hjem til min Mor for at spise. Det blev en lang dag – min Far var ikke helt på toppen. Usikkerheden om hvorvidt kræften har bredt sig går ham, naturligvis, på. Min Mor klarer det flot, omend min Far ikke behandler hende særlig pænt. Hans undskyldning er at han er i chok. Manden har aldrig troet at sygdom ville ramme ham – og så BANG!

Lørdag smuttede vi til Toftlund til Varla’s fødselsdag Hjemkommen vi selvfølgelig noget at spise – min Mor er altid panisk angst for at der ikke er nok mad, og der er altid 3½ gang mere end nødvendigt. Efter maden fik vi en god snak om livet, specielt min Mor’s liv sammen med min Far – jeg håber inderligt at min Mor er sig selv tro efter alle disse år, og dermed ikke giver efter for det massive pres min Far sætter hende under. Sygdom eller ej…
Hun har meget at byde på, og fortjener sgu efterhånden at ‘få lov’ til at leve det hele lidt ud, og ikke være afhængig af en andens luner (læs: min Far). Det under jeg hende, og vil gøre alt for at det lykkes. Mogens viste sig at have ret godt styr på den gamle, og alle hans virkemåder men han er selvfølgelig også den der er tættest på min Far. Jeg elsker selvfølgelig HELE min familie, selvom det er svært en gang imellem, men for satan hvor har man da bare lyst til en gang imellem at sparke folk i røven. Man vælge som bekendt ikke sin egen familie – det er der andre kræfter der gør !

Efter Frede tog vi til Rømø og blev der til idag. Vi slappede af, og skal egentlig kun lige retur for at tage med på en telttur i weekenden med alle vennerne, eller nogle af dem. Så er det tilbage til sommerhuset….og slappe af…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s