Status lige før ferien…

FUCK – jeg hader mit arbejde p.t.. Der er så mange opgaver jeg ikke for lavet – dels fordi jeg ikke gider, men allermest fordi det bare ikke kan kombineres med at have kundekontakt, pakke etc. – så jeg glæder mig vildt til fredag. Det for lov til at sejle mens jeg er væk.

Vi nåede vores mål for 2002/2003 regnskabet – pånær 30.000 kr. i omsætning.

Jeg har talt meget om, at skære kontorartikler.dk ind til core-business med accept af at det kommer til at koste lidt, både på omsætningen og indtjeningen, men jeg er simpelthen nød til at tjene nogle flere penge. Min egen omkostning ved at have startet firmaet er ved at blive stor. Lille løn, brugt opsparing – og det skal vendes nu. Helst med kontorartikler.dk, men gerne ved andre projekter som copenhagenposters.com. Ligemeget hvad skal der ské noget nu…

Idag skal jeg bogføre – selvom jeg ikke gider – og det går hele dagen med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s