www.eis.dk – renewal

Så er tiden kommet til at gøre noget med www.eis.dk. Der var ikke andre end mig der brugte sitet (cms’en) alligevel, så nu er de andre ude. The Boss is back…

I det hele taget kan jeg godt mærke at jeg er ved at få mere tid – ferien står for døren på arbejde, og ‘arbejdet’ med lejlighden er ved at være slut, der er kun småting tilbage – og det giver tid til noget andet. Nyt fokus. Deriblandt sitet.

Jeg kunne godt tænke mig at få sitet løbende opdateret, og er da også begyndt at lægge forskellige nye menupunkter på. Det mest dynamiske af alle tiltag ville dog være at gøre denne weblog tilgængelig fra sitet. Så er vi tilbage ved gårdsdagens indlæg omkring offentliggørelse af denne eis.blog. Nåå, men altså http://www.eis.dk skal lige have en omgang og jeg glæder mig til at se hvad drengene siger – Morten og Mogens. Jeg tror ikke mine forældre har været inde i cms’en endnu, og de kommer det nok heller aldrig. Det er også i orden. Sune’s cms fungerer godt, men mangler lidt opdatering – han forsøger selvfølgelig at undskylde sig med travlhed – der skal jo nogle gryn i kassen kan jeg høre ham sige – og det må respekteres (lidt endnu).

Jeg vil prøve at bruge nogle af alle de plakatbilleder jeg har fået samlet i forbindelse med www.copenhagenposters.com – det ser ud til holde vand. De er meget illustrative, og sætter fingeren på pulsen og budskabet med det samme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s