Public…or not !

Sidder for Gud ved hvilken gang og tænker på hvorvidt denne weblog skal gøres offentlig, eller bare forblive mit lille digitale dagbogs projekt. Jeg læser med jævne mellemrum andre weblogs. Uffe’s ilfastorm, Mikkel’s hjemmeside etc. og finder det egentlig ganske underholdende. Men er min weblog god nok til i det mindste bare at være underholdende, for slet ikke at tænke på god ? Jeg er i tvivl…

Ikke engang Ann kender denne weblogs eksistens, heller ikke Peter – Mikkel ved den eksisterer men har ikke set den. Så mit publikum er skal virkelig ‘bankes op’ fra bunden. Jeg har set at man kan tilmelde sin weblog til forskellige søgemaskiner, weblog portaler, og tanken om at ‘bundle’ med en vildt fremmed bare på grund af en weblog, uden at have mødt vedkommende, syntes jeg er fed og mulig. Den digitale referencegruppe er skabt. Eller kan skabes. Nå, mit spørgsmål forbliver ubesvaret lidt endnu…public or not ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s