International man of mystery…

Jeg har ikke lavet en skid idag. Og har lige set Austin Powers…international man of mystery…en film for drenge. Dr. Evil er på spil. Vi havde Mikkel og Pernille til morgenmad imorges, og her til aften har Line og Klaus været forbi. Imorgen kommer Dan og Sussie – og jeg skal nok lige have en time eller to for mig selv bagefter. Det kan godt blive lidt for socialt det hele. Mit seneste læserbrev til Helsingør Dagblad er klar, og som flittig læser af denne weblog for du det selvfølgelig at se før alle andre. Se den næste blog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s