En dag som alle andre…

Fredag – weekenden er igang.

Har egentlig haft en røvsyg dag. Kunderne på arbejde er idioter, og de fleste samarbejdspartnere er kun semi-professionelle. Ikke en skid andet. Seneste eksempel; Scannet. Jeg er både kunde hos Scannet (copenhagensposters.com), og hos ScanCommerce (kontorartikler.dk). Det sidste er OK, det første faldt lidt ned idag. Jeg har gjort klar til at vi i denne weekend skulle have uploadet 16000 plakater til sitet, og starter med at foretage mig en lille funktionalitets test – bare sådan belært af tidligere. Det virker ikke engang. Jeg kan ikke eksporterer database, ændring én oplysning, og så importerer den igen. Fejlmeddelsen kom med det samme. Ringe…hvordan fanden skulle det så kunne håndterer 16000 plakater og ændringer – JESUS 😦

Tænk sig – de fik et overskud på 12 mio. DKK sidste år. Imponerende, men niveauet er heller ikke sæligt højt blandt hosting-firmaerne, så det er et ‘let’ marked hvis du bare har lidt at byde på, og vel-at-mærke kan dit kram. Til deres forsvar skal skrives at de generelt er gode, men så alle andre falder de engang imellem, på nogt der burde være lige til.

Jeg lagde vores kreditforeningslån om idag. Fra 5%2035 obligationslån til BoligXlån med en rente på 2,1 % uden renteloft. En lang historie gjort kort, vi sparer 30000 om året i ydelse, og vores årlige afdrag på vores gæld stiger fra 25000 til 41000 kr.. Ikke dårligt. Risikoen – en hurtigt rentestigning og en forkert beslutning. Kontrakten løber 6 mdr..

KIMCO er lukket, og vi gik idag med Kim over i hans firmas nye fond. Obligationsinvesteringer. Håber der kommer et lille afkast de næste par år. Vi kunne godt bruge pengene – som et ekstra skud vitaminer i hverdagen.

Jeg skal ikke lave en skid i weekenden – kunne godt tænke mig at komme videre med copenhagenposters.com, eller komme videre med http://www.eis.dk. Jeg tror jeg lukke de andre ude af CMS’en – de bruger den aldrig alligevel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s