kontorartikler.dk update…

Vi har idag igangsat samarbejdet med Malling Beck, efter at MML opsagde samarbejdet med dem, det kommer til at fungere rigtig godt. Priserne er stort set de samme, jeg håber bare ikke de har for store forventninger til vores omsætning. Jeg har virkelig forsøgt at nedtone vores niveau, men det er ikke rigtig lykkedes. Desværre. Den tid – den diskussion.

Kundemæssigt går det godt – vi er begyndt at komme i mange firmaers fokus. Berendsen, PLS RAMBØLL, Grøndlands Ombudsmand – bare for at nævne nogle af de seneste. Flotte navne – som forhåbentlig kommer tilbage igen efter den superpositive oplevelse de har med os.

Telefonen er begyndt at ringe mere end den plejer – det er desværre ikke menningen, og vi må gøre et eller andet. Det er ikke en postordre/telefonbestillingsbutik. Det er en internetbutik.

Jeg får også rigtig mange ‘svindlere’ ind der forsøger at få tilsendt varer. Jeg er blevet skrappere end før – og sorterer godt i dem. Nogle får besked om at betale cash, og bliver sure, andre forstår ideén. DK kortet bliver stadigvæk ikke brugt særligt meget. Men mere.

Regnskabåret er ved at være forbi – og det bliver såmen OK rent omsætningsmæssigt, men indtjenningen har jeg ingen idé om. Jeg frygter det værste.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s