FCK vandt Superligaen…

Fedt Brøndby fik den totale nedtur. Hjaltes mål på Brøndby station i 3 minutters overtid må have ‘taget på kræfterne’. Så meget at de tabte til Silkeborg på udebane i sidste kamp med 4-3. Det bliver en god sommer.

Egentlig ikke fordi er mener FCK’s spillere og lederne fortjener at vinde ligaen – de er dybest set stadigvæk en flok piger der tænker mere på lønnens størrelse end på det sportslige, ligeledes ledelsen tænker med showbis end fodbold (Don Ø er pisseligeglad med det DM) – men for alt i verden ikke Brøndby som mestre. Så hellere Køge – de bonderøve. De rykker iøvrigt ud af Superligaen sammen med Silkeborg. Op kommer Herfølge og FREM. Fredericia var lige ved og næsten – de blev nummer 3 i 1. division. Nok fodbold for denne gang…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s