Himmelens herre… Min far fik

Himmelens herre…

Min far fik konstateret modermærkekræft idag, og han virkede somom han var gået helt ned. Var på vej til advokaten for at lave et testamentet ! Han skal på Vejle Sygehus imorgen, og indlægges tirsdag næste uge for at blive opereret. Håber naturligvis ‘bare’ det kan ordnes med et enkelt knivstik, ellers kan jeg ikke lige forestille mig hvordan han tager det. Selv min Mor virkede påvirket af det – og hun ser ellers nok på arbejdet med alle de gamle mennesker.

Vi er godt på vej mod vores ferie – starten den 5/7 – og vi tager til Jylland, hvor vi skal forbi mine forældre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s