Jeg er flyende… Mit trådløse

Jeg er flyende…

Mit trådløse netværk er sat op, og det viker. Piece of cake…selv for en ikke tekniknørd som mig. NETGEAR er navnet på produktet, og det kan anbefales at du, hvis du vil købe det, gør det i Tyskland. Det er ca. ½ pris downunder. Jeg har også fået min nye bærbare computer, COMPAQ, så det begynder sgu at virker som et hjem, og en ordentlig arbejdsplads.

Sommerferien står for døren, og jeg glæder mig. Jeg ved godt vi lige har været på ferie, som den opmærksomme læser (hvis der er nogen) vil vide, men det er kærtkommende 3-4 uger der venter fra starten af Juli. Lejligheden er, som skrevet mellem linierne, færdig. Så det bliver 100 % afslapning, hvor vi bare skal nyde vejret (!), hinanden og os selv.

copenhagenposters.com er ved at være klar (www.copenhagenposters.com), så det er en anden STOR ting her fra Strandgade. Jeg er begyndt at blive rigtig glad for butikken, og idéen. Fik den afprøvet et par gange ved en polterabend i lørdags, og reaktionerne var positive.

Polterabend: Havde en lang snak med Terkel, som mente Thomas og jeg var ude i et ikke så rart ærinde med den bog om JFK. Han mente vi ville blive blacklistet af CIA, og aldrig have en chance i USA skulle vi nogesinde kommer derovre. Hmmm…jeg ved sgu ikke !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s