Sidder og ser Le Mans

Sidder og ser Le Mans – Tom K. ligger i front sammen med Jan Magnussen – i hver sin bil. Kanon – overvejer hvorfor jeg ikke i år tog en tur derned sammen med Peter. Det tror jeg egentlig også jeg tænkte på sidste år, men fik heller ikke gjort en skid ved det. Line og Klaus har været forbi idag – ligesom Mikkel hentede en flaske vin til deres aftensmad.

Jeg ved ikke hvor lang tid jeg holder, sendningen stopper kl. 0200 på TV2, for at fortsætte på ZULU, som jeg ikke kan se. For nærig til den STORE pakke hos TDC.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s