Pinsen er forbi – og

Pinsen er forbi – og arbejdet er startet igen. Sur røv ! Jeg gider ikke i øjeblikket.

Havde lidt problemer med PBS i onsdags i forbindelse med at modtage DK kort og Internationale kreditkort på http://www.copenhagenposters.com. Der var en eller anden IDIOT fra PBS der ville have valutabetegnelsen til at stå anderledes, påtrods af at Scannet har fået de første 500 shops godkendt. Det blev der er en ‘lille’ sag ud af – hvor hverken PBS eller Scannet ville bøje sig – så måtte jeg til sidst gøre det. Nu skulle det være på plads og sitet skulle kunne komme i luften. Jeg mangler så bare lige at lægge de 16.000 plakater og billeder på. Jeg har aftalt med Mikkel og Pernille at de laver noget presse på sitet til bl.a. MS Berlingske, og efterfølgende pressemeddelse til alle andre livsstil medier. De skulle kunne give et eller andet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s