Jeg har bestemt mig for

Jeg har bestemt mig for at denne weblog skal have lidt mere ‘liv’.

Jesper, Mette og Flora var på besøg igår – hyggeligt – som altid. Vi har ikke været så gode til at ses med dem siden de fik Flora, og vi begyndte på flytteprojektet. Men det var rart at opleve at alt var ved det gamle efter 1 time eller 2. Jeg sad og så den film to franskmænd ‘tilfældigvis’ fik skudt den 9/11 i NY. Den hvor der er ved at lave en domumentar om hvordan en New Yorker brandmand går fra ‘dreng til mand’. Og drengen har første arbejdsdag den 9/11 ! Slående dokumentar…de er med helt inde i WTC 2 mens tårn 2 falder, og løber rundt i området. VILDT. Det er sjældent at man ser god dokumentar, men dette er en af de gange. Det er 3. gang jeg ser den, og hver gang for det med til at mindes dage i detaljer. Telefonopringningen fra Peter, der sad i Nordea og så CNN, kaffen på Miss Coffee med Ann og Erik, og trækningen af antennekabel fra Svåge og ind til os for at vi kunne se CNN. Ladegaard’s og min tur op i WTC i 1992 og alle de andre minder. En skelsættende dag som vil blive husket for altíd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s