Jeg er lige nød til

Jeg er lige nød til at knytte en kommentar til den irakiske hærchef (Mr. Giftgas) der er forsvundet fra det danske politi. For s…. det er pinligt. Hvordan kan en mand der med 99,9 % sikkerhed har været med til at begå ulovligheder mod menneskeheden, få lov til at gå frit rundt i Danmark. Vi er simpelthen for svage i dette land. Ind i buret med sådan en mand. Han skal sgu ikke bo i Sorø med sin familie og suge på lappen. Jeg ved godt, at han (for at fremstille sig selv i et bedre lys) er stået frem, og sagt at han skal tilbage til Irak for ‘at vende folket mod Saddam’. Magen til mundlort skal man f…… leder længe efter. Manden er, som mange andre mennesker fra den del af verden, fuld af løgn. Det skulle ikke undre mig, hvis vi en dag i fjernsynet ser ham stående ved siden af Saddam i et eller andet optog i Bagdad. Manden har vel spioneret mod Danmark. Der er ikke meget at sige, andet end : “Hold kæft hvor er vi blåøjet” !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s