Peter flytter til Paris… Så

Peter flytter til Paris…

Så kom dagen hvor Peter endelig fandt ud af hvad han vil – han smutter en tur til Paris og forsøger at få tingene på plads med Pia, og de forsøger at skabe et liv sammen dernede. Jeg forstår ham, men det bliver nu alligevel ikke rart at skulle se ham flytte. Godt internettet har udviklet sig som det har – det gør afstandene lidt mindre. Efter sidste sommers nedtur med Pia, virker det på Peter som om at Pia har fundet ud af hvad hun vil. Og det er forhåbentlig at skabe et liv sammen med Peter ! Hun har, efter min mening, ikke altid behandlet ham pænt, men jeg kender selvfølgelig og¨så kun historien fra Peter. Pia har indtil nu ikke været en pige jeg er kommet tæt på. Jeg tror såmen heller ikke det ændre sig, uanset hvordan det går mellem dem. Jeg håber det bedste, og må så finde ud af hvordan jeg tackler livet herhjemme nu hvor min eneste rigtige ven smutter sydpå.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s