sex ikke krig… Den klart

sex ikke krig…

Den klart fedeste kommentar i dette års Danish Music Awards, som lige er slut på TV-2. Branchen piver og faldende cd salg, og kan ikke forstå at folk ikke vil betale 149,95 kroner for en cd’er med typisk 2-3 gode sange på. Det er også svært at forstå ! Branchen har ikke set deres kunder i øjenene og spurgt hvor de er på vej hen, og hvordan de ønsker at købe deres musik på den vej. Derfor deres akutte krise. Nåååå, programmet løb af stablen. Tim Valdimir som vært (gab), og en række fortidskæmper på scenen. Herre jemeny – hvem er det der endnu ikke har forstået at Sanne Salomonsen er YT, og har været det i 10 år. Hun vejer i øvrigt mindst 10 kg. for meget til det læderdress hun havde på. SAYBIA løb, fortjent, med en del af de betydningsfulde priser. Deres album ‘The second…’ er faktisk et godt album, så er købt (til fuld pris). Kan anbefales. Jokeren kommer med soloalbum til efteråret – håber det er værd at se frem efter. Jeg tror ikke pladebranchens sidste kvaler er overstået. Der er flere på vej. Brænderiet af cd’er er kommet for at blive.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s