Så er vi godt i

Så er vi godt i gang. Vi har haft de første mange håndværkerer nede i lejligheden, og venter nu på at få tilbud på alt det arbejde der skal laves. Det bliver DYRT. Vi er så småt begyndt at vende os til tanken om at skulle flytte, og få et nyt hjem. Det har taget lidt tid, men der er ved at være der ! Køberne af vores hus løber ingen vegne, og vi havde besøg af en vurderingsmand der skal sætte en værdi på vores hus, så de kan låne nogen penge. Alt i alt virker det som om de kører på skinner…

Det gør det til gengæld ikke på arbejde. MML opsagde, efter 1½ måned, vores samarbejde og det betyder en del for mig. Vi er nød til at finde en ny løsning med en anden – som kan ordner al logistikken og indkøbet for os. Ellers har vi ikke en chance for at blive større. En lille nedtur 😦 Jeg havde virkelig satset på det samarbejde. Det stoppede på et oplæg vi lavede til dem, omkring hvad vi ville have for at skulle sælge firmaet til dem. Vi var en faktor 15 fra hinanden – de ville ikke en gang betale de 1,2 mio DKK som vi har i egenkapital !! Mærkelige mennesker.
Problemet er selvfølgelig at der ikke er nogen der har extra mange penge i denne branche – alle vil gerne ‘lege’ med os, men har ikke penge til det. Kim har, efter at have investeret penge her i butikken, selvfølgelig en interesse i at prisen for selskabet er høj, men det bremser også udviklingen. Jeg håber vi finder en løsning, da jeg er klar til at gå videre i processen, og ikke gider lave det samme som jeg har gjort de sidste 4 år. Min personlige udvikling skal i højsædet i år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s