Fik indsendt alle papirene på

Fik indsendt alle papirene på strandgrunden til advokaten, så med lidt held skriver vi slutseddel på den i starten af næste uge. Har haft en stille og rolig weekend. Thomas og Camilla (og Julie) var forbi til brunch – hyggeligt. Ann er lige oppe ved noget skoudsalg til Wilma. Vi besøgte Vibeke, som har lejligheden til salg, og kom lidt tættere på hinanden. Hun sætter sin lejlighed til salg oppe hos Scheel & Orloff (den eneste ejendomsmægler i byen hun endnu ikke har haft), så vi jo se om det bliver til noget denne gang. Køberen af vores hus virker som om det kun kan gå for langsomt. Han er oppe at kører over det med huset her, jeg er ikke bange for at han ‘smutter’. Jeg har lige siddet og lagt lidt budgetter – hold kæft der skal bruges mange penge. Jeg håber sgu at fonden kommer med et godt resultat (lidt tvivlsomt), påtrods af at den var nede med 48 % på et tidspunkt. P.t. ligger resultatet på ca. – 7 %, så det er godt hentet. Kunne den lige kommer over 0 med bare 10-15 % bygger vi badebroen med det samme, så vi allerde kan få glæde af den i år. Hvis ikke må vi finde en anden løsning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s