Så kom der sgu gang

Så kom der sgu gang i den. Huset er solgt, mangler underskrift etc., men jeg tror den er der. Frederiksborg Amt gav os tilladelse til at bygge strandhus på strandgrunde, og vi går derfor også i gang med at købe den. Lejligheden skal vi ned at se på (igen) i aften, og så regner jeg med at vi køber den også. Så vi får lige overstået 3 ejendomshandler på en uge. Kassen tømmes, og vi må i gang med at fylde den op igen. Det bliver lækkert ‘at komme videre’. Jeg er ikke nervs for det der skal ské, men tænker meget på om vi bliver ligeså glade (nærmeste lykkelige) i lejligheden som vi har i huset. Jeg ville nødigt, lave dette bytte for slet ikke at blive tilfredse. Jeg tænker vildt meget på Wilma, og hvordan hun kommer til at trives – men som Ann sagde den anden aften. “Er vi glade er hun glad”, og sådan vil det nok være lang tid endnu uanset hvor vi er henne i verden. Smukt, ikk’ .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s