Så er det (desværre) officielt

Så er det (desværre) officielt – vi har sat vores hus til salg, og der kommer allerede nogen at kigger på det i morgen. Jeg tror ikke det bliver særligt svært at sælge det 8-]

Prisen er sat til 2.085.000 kr., og det er en fornuftig pris. Det er dog med vemod at jeg forlader dette hus, jeg har haft det virkelig godt her. Nærmest lykkelig, som TV-2 sang for nogle år siden. Der er ikke mange steder hvor jeg har haft det så godt, de kan tælles på 1 finger og jeg kan ikke lige finde ud af hvor det skulle være henne af alle de steder jeg har boet. Men tiden er løbet forbi os, og vi kan virkelig godt bruge nogle flere kvadratmeter, nu efter Wilma er kommet. Og frem for alt, vi savner et værelse til hende. Det er der det nye sted. Hvis operationen lykkedes.

En gang i mellem skal man sætte sig ned, og tænke over ens tilværelse. Er du glad. måske lykkelig. Er du løst, eller kunne du leve dit liv på en anden måde ? Det har jeg gjort mange gange, også sammen med Ann, og jo. Vi kunne da godt blive boende, der er da trods alt 136 kvadratmeter. Der er familier der lever på mindre. Måske vi skulle kigge et helt andet sted – et sted hvor man fik mere for pengene, eller flytter til USA, som vi altid har talt om ? Det er også en af drømmene. Forløbig prøver vi, at indrette os som vi egentlig altid har burde. Nemlig stort, højt til loftet og med mange rum. Strandgade, vi er på vej.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s